McViking
Wysłany: 2009-02-23, 17:02 Skomentuj relację z Shanties 2010
Witaj Drogi Czytelniku!
Otwarłem ten wątek specjalnie po to byś mógł podzielić się swoimi uwagami na temat relacji z festiwalu Shanties 2010.
Jeśli zgadzasz się z każdym słowem - napisz to tutaj.
Jeśli nie zgadzasz się z jakąś opinią - napisz to tutaj.
Jeśli uważasz, że gdzieś się pomyliłem - napisz to tutaj.
Jeśli chciałbyś dodać coś od siebie - napisz to tutaj.
Zapraszam do dyskusji na temat relacji z tegorocznego festiwalu!
(Pisanie na forum wymaga zarejestrowania się tak jak na każdym innym forum - to zajmuje mniej niż minutę! Jeśli jeszcze się nie zarejestrowałeś, to kliknij link "Rejestracja" u góry strony.)
Mechanicy Szanty przypomnieli kilka swoich najstarszych szlagierów z pierwszej winylowej płyty takich jak "Paddy Lay Back", "Eliza Jane" czy ograna już ale wciąż popularna "Maui".
"Paddy Lay Back" to z "Zapachu Lądu", a "Eliza Jane" z "Live" i "W granicach folku"
McViking
Wysłany: 2010-03-04, 11:33
Taclem napisał/a:
Cytat:
Mechanicy Szanty przypomnieli kilka swoich najstarszych szlagierów z pierwszej winylowej płyty takich jak "Paddy Lay Back", "Eliza Jane" czy ograna już ale wciąż popularna "Maui".
"Paddy Lay Back" to z "Zapachu Lądu", a "Eliza Jane" z "Live" i "W granicach folku"
No tak - zawsze czujny!
Dzięki!
A swoją drogą to Szkot chyba coś namieszał, bo tak to zrozumiałem z zapowiedzi przed występem. Choć przyznaję - nie zweryfikowałem tego.