Jak co roku, otwarłem ten wątek specjalnie po to byś mógł podzielić się swoimi uwagami na temat relacji z festiwalu Shanties 2013 i samego festiwalu.
Jeśli zgadzasz się z każdym słowem - napisz to tutaj.
Jeśli nie zgadzasz się z jakąś opinią - napisz to tutaj.
Jeśli uważasz, że gdzieś się pomyliłem - napisz to tutaj.
Jeśli chciałbyś dodać coś od siebie - napisz to tutaj.
Zapraszam do dyskusji na temat relacji z tegorocznego festiwalu!
(Pisanie na forum wymaga zarejestrowania się tak jak na każdym innym forum - to zajmuje mniej niż minutę! Jeśli jeszcze się nie zarejestrowałeś, to kliknij link "Rejestracja" u góry strony)
John Martyn, autor oryginalnej wersji "Fisherman's Dream", śpiewanej przez szkocką grupę Capercaillie jest Brytyjczykiem
McViking
Wysłany: 2013-03-04, 02:54 Re: Fisherman's Dream
Taclem napisał/a:
John Martyn, autor oryginalnej wersji "Fisherman's Dream", śpiewanej przez szkocką grupę Capercaillie jest Brytyjczykiem
Ale tylko po matce, po ojcu jest Szkotem.
Twój komentarz pojawił się zapewne zanim zdążyłem poprawić ten zapis, ale oczywiście dzięki za czujność. Nie wiem skąd wziąłem tę "Irlandię" - podejrzewam, że Beata mogła coś takiego powiedzieć ze sceny i tak to sobie zanotowałem. Potem Jachu mnie wyprostował tylko nie miałem wcześniej czasu żeby poprawić.